Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oriëntatie op werken in het onderwijs

8 februari 2021 @ 19:30 - 20:30

Toe aan een nieuwe uitdaging? Altijd al willen weten of onderwijs iets voor jou is?
Hoewel het tekort aan docenten in onze regio nog niet zo nijpend is als in de Randstad, zijn ook wij op zoek naar nieuwe collega’s. Niet alleen jonge mensen die net van de lerarenopleiding komen, maar zeker ook mensen met werkervaring buiten het onderwijs zijn voor ons potentiële nieuwe teamleden.

In de afgelopen jaren hebben de projecten RAL (Regionale Aanpak Lerarentekort) en RAP (Regionale Aanpak Personeelstekort), in samenwerking met school-instellingen in de regio West-Brabant, vele geïnteresseerden de kans gegeven om het docentschap in de school te ervaren.

Dit schooljaar is niet alleen het aantal deelnemende schoolbesturen uitgebreid maar ook het aanbod aan kennismakingsmogelijkheden verbreed. Dat betekent dat we ook geïnteresseerden in ondersteunende functies voorzien van de juiste informatie.

 

Op maandag 8 februari 2021 organiseren de samenwerkende scholen voor vo en mbo in samenwerking met Fontys en Tilburg University een digitale bijeenkomst voor iedereen die zich geheel vrijblijvend wil oriënteren op het beroep van de docent of een ondersteunende rol.

Livestream op 8 februari 2021 om 19.30 uur

Aanmelden

© Copyright - RAP West-Brabant - ontwikkeld door FHost - privacy policy
Geverifieerd door MonsterInsights