Overweeg jij een terugkeer in het middelbaar beroepsonderwijs?

Wat geweldig dat je hierover nadenkt! Natuurlijk zouden we het fijn vinden als je ons weer komt versterken.

Welke mogelijkheden er zijn om de voor jou meest geschikte plek in het onderwijs te ‘heroveren’, bespreken we graag met je.

Je kunt misschien wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld met coaching of door bijscholing. Samen met jou kijken we wat het beste past bij jou, zodat je zo snel mogelijk weer je passie kunt oppakken.  Mogelijke trajecten zijn:

Op het mbo zitten studenten van 16 jaar en ouder. Ze leren er voor het beroep van hun keuze. Ze krijgen beroepsgerichte vakken, maar ook vakken zoals taal en rekenen. Het mbo kent veel verschillende opleidingen die onderverdeeld zijn in acht sectoren: Vormgeving en Media; Sociaal en Onderwijs; Recht en Administratie; Economie en Bedrijf; Horeca en Toerisme; Gezondheid en Sport; Dieren en Planten; Bouw en Techniek.

Heb je een onderwijsbevoegdheid en wil je graag herintreden in het onderwijs? Dat kan!

Een onderwijsbevoegdheid blijft altijd geldig.

  • Je kunt als herintreder direct solliciteren op een baan bij een school.
  • Je kunt er ook voor kiezen om een tijdelijke opdracht (bv. bij ziekte-vervanging) te vervullen.

Dit kun je doen naast een andere baan of naast je (vervroegd) pensioen. Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met een

HR-medewerker.

Is er geen ruimte binnen deze schoolinstelling, dan kan je (vanaf 1-11-2021) inschrijven in OPtIE. Je wordt mogelijk benaderd voor een baan  bij één van onze scholen.